unitedconsumers


Over UnitedConsumers
UnitedConsumers is een sterke prijsvechter op de Nederlandse markt van energie. Volgens het bedrijf zelf krijgt iedereen goedkope energie aanbiedingen wanneer men bij alle deals van UnitedConsumers kijkt. Er worden namelijk veel kortingen geboden. Inmiddels heeft UnitedConsumers een klantenbestand opgebouwd van een half miljoen klanten en dat klantenbestand zal over een aantal jaar flink zijn uitgebreid.


Tarieven van UnitedConsumers

In onze energievergelijker vindt u de meest actuele energietarieven die UnitedConsumers voor u heeft. U heeft bij UnitedConsumers de keuze uit een energiecontract met vaste tarieven en een energiecontract met variabele tarieven. Bij het eerstgenoemde contract blijven de energietarieven het hele jaar hetzelfde, terwijl bij het laatstgenoemde contract de energietarieven twee keer in het jaar veranderen (in januari en in juli). Deze tariefveranderingen kunnen voordelig voor u uitpakken, maar ook nadelig. Het is aan u of u dit risico graag wilt nemen. Wilt u geen risico nemen, dan adviseren wij u om een energiecontract met vaste tarieven af te sluiten zodat u niet voor verrassingen komt te staan.


Aanbiedingen en kortingen
Aanbiedingen van UnitedConsumers kunt u gemakkelijk vinden bij ons. Wij willen het de klanten graag gemakkelijk maken door een handje te helpen bij het vinden van de juiste energieleverancier. Om u extra voordeel te bieden, kunt u daarom bij ons profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen en kortingen. Deze acties vindt u niet op de site van de energieleveranciers zelf.


Vergelijk UnitedConsumers energie


De groene stroom van UnitedConsumers
UnitedConsumers draagt graag bij aan een betere en duurzame toekomst. Daarom biedt het bedrijf geen grijze energie aan. Voor het opwekken van energie gebruikt UnitedConsumers vooral water- en windkracht, maar ook wordt er energie opgewekt uit zonne-energie.


Contactgegevens van UnitedConsumers

Wilt u in contact komen met medewerkers van UnitedConsumers zelf? Dan is dat uiteraard mogelijk. UnitedConsumers is op elke werkdag telefonisch lang bereikbaar, namelijk van 08:00 uur tot 21:00. Het telefoonnummer hiervoor is 040 – 2350560. Ook op zaterdag is het bedrijf van 09:00 uur tot 17:00 op hetzelfde telefoonnummer bereikbaar. Wilt u liever per e-mail in contact komen met UnitedConsumers, dan kunt u een e-mail sturen naar energie@unitedconsumers.com.