qurrent

Over Qurrent
Qurrent is één van de nieuwere energieleveranciers in Nederland. Sinds 2011 is de energie van Qurrent verkrijgbaar. Het bedrijf is een initiatief van het Klimaatbureau, de stichting DOEN en Milieufederaties. Qurrent levert enkel groene stroom: het belang van op een slimme wijze energie opwekken en gebruiken staat bij Qurrent centraal. Dat houdt onder andere in dat gebruikers van energie niet meer energie moeten gebruiken dan dat zij nodig hebben.


Tarieven van Qurrent

In onze energievergelijker vindt u de meest actuele energietarieven die Qurrent voor u heeft. U heeft bij Qurrent de keuze uit een energiecontract met vaste tarieven en een energiecontract met variabele tarieven. Bij het eerstgenoemde contract blijven de energietarieven het hele jaar hetzelfde, terwijl bij het laatstgenoemde contract de energietarieven twee keer in het jaar veranderen (in januari en in juli). Deze tariefveranderingen kunnen voordelig voor u uitpakken, maar ook nadelig. Het is aan u of u dit risico graag wilt nemen. Wilt u geen risico nemen, dan adviseren wij u om een energiecontract met vaste tarieven af te sluiten zodat u niet voor verrassingen komt te staan.


Aanbiedingen en kortingen
Aanbiedingen van Qurrent kunt u gemakkelijk vinden bij ons. Wij willen het de klanten graag gemakkelijk maken door een handje te helpen bij het vinden van de juiste energieleverancier. Om u extra voordeel te bieden, kunt u daarom bij ons profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen en kortingen. Deze acties vindt u niet op de site van de energieleveranciers zelf.


Vergelijk Qurrent energie


Hoe duurzaam is de groene stroom van Qurrent?
Voor Qurrent is grijze energie iets dat uit het verleden stamt. Qurrent staat voor duurzaamheid en is zich ervan bewust dat fossiele energiebronnen op termijn op zullen zijn. Daarom levert Qurrent uitsluitend groene stroom. Om bij consumenten hetzelfde bewustzijn te willen bewerkstelligen en om stroom te leren besparen, biedt Qurrent gratis isolatie-advies aan. Een adviseur op dit gebied komt dan bij u langs om onder andere te inspecteren waar uw stroom precies naartoe gaat en hoe u kunt besparen op stroom.


Contactgegevens van Qurrent

Wilt u in contact komen met medewerkers van Qurrent zelf? Dan is dat uiteraard mogelijk. U kunt elke werkdag tussen 08:30 uur en 19:00 uur telefonisch contact opnemen door te bellen naar het telefoonnummer 088 – 7771200. Ook kunt u op zaterdag tussen 10:00 uur en 16:00 uur telefonisch contact opnemen via hetzelfde telefoonnummer. Daarnaast kunt u een contactformulier op de website invullen. Tot slot zit er op de social media kanalen van Qurrent een webcareteam klaar om uw vragen of klachten te behandelen.  Er wordt voor het opnemen van contact geen onderscheid gemaakt tussen consumenten en ondernemers.