pure-energie

Over Pure Energie
Pure Energie is al jarenlang hét energiemerk van Raedthuys, dat in 1995 is opgericht en veel windmolenparken beheert. Pure Energie levert enkel groene stroom en staat voor een groene samenleving. Het terugdringen van broeikasgassen is één van de grootste doelen van Pure Energie.


Tarieven van Pure Energie

Onze energievergelijker laat u de meest actuele energietarieven van Pure Energie zien. Het is aan te raden om een energiecontract af te sluiten met vaste tarieven, aangezien u dan het hele jaar door hetzelfde energietarief betaalt. Wanneer u een energiecontract met variabele tarieven afsluit, dan zult u twee keer in het jaar tariefwijzigingen merken. Deze tariefwijzigingen vinden in januari en in juli plaats. Ze kunnen in uw voordeel uitvallen, maar ook net zo goed in uw nadeel en dan bent u een stuk duurder uit. Neem daarom geen onnodig risico door voor een energiecontract met vaste tarieven te kiezen. Dan komt u zeker niet voor verrassingen te staan.


Aanbiedingen en kortingen
Aanbiedingen van Pure Energie kunt u gemakkelijk vinden bij ons. Wij willen het de klanten graag gemakkelijk maken door een handje te helpen bij het vinden van de juiste energieleverancier. Om u extra voordeel te bieden, kunt u daarom bij ons profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen en kortingen. Deze acties vindt u niet op de site van de energieleveranciers zelf.


Vergelijk energie van Pure Energie


Welke soorten stroom levert Pure Energie?
Pure Energie levert enkel groene stroom. Aan de hand van diverse wind- en zonprojecten wekt Pure Energie haar eigen stroom op. Met deze effort onderscheidt Pure Energie zich van andere stroomaanbieders. Om klanten milieubewuster te krijgen, adviseert Pure Energie om enkel voor groene stroom te kiezen.


Contactgegevens van Pure Energie

Wilt u in contact komen met medewerkers van Pure Energie zelf? Dan is dat uiteraard mogelijk. Pure Energie is elke werkdag van 08:30 uur tot 17:00 uur bereikbaar op het telefoonnummer 0800 – 2228885. Naar dit nummer kunt u gratis bellen. Indien u een e-mail wilt sturen naar de klantenservice, dan kan dit naar het volgende e-mailadres: info@pure-energie.nl. Tevens kunt u ook een contactformulier invullen op de website van Pure Energie zelf.