oxxio


Over Oxxio

Oxxio is een energieleverancier die voor groen staat. Het bedrijf, dat sinds 2000 energie levert, levert enkel groene stroom en groen gas, waarmee het een boodschap probeert af te geven. Consumenten moeten milieubewuster worden en het gebruik maken van groene stroom is een stap die daar bij helpt. Tevens biedt Oxxio hiernaast om een extra handje te helpen ook nog eens nieuwe diensten en producten. Overigens is Oxxio in 2011 door Eneco overgenomen.


Tarieven van Oxxio

In onze energievergelijker vindt u de meest actuele energietarieven die Oxxio voor u heeft. Net als vrijwel alle andere tarieven van andere energiebedrijven veranderen de energietarieven van Oxxio twee keer per jaar, namelijk in januari en in juli. Dit is alleen indien u een energiecontract met variabele energietarieven afsluit. Bij Oxxio zijn er momenteel diverse actiecontracten af te sluiten. Kijk vandaag nog via onze vergelijker welke contracten er op uw adres worden aangeboden.


Aanbiedingen en kortingen
Aanbiedingen van Oxxio kunt u gemakkelijk vinden bij ons. Wij willen het de klanten graag gemakkelijk maken door een handje te helpen bij het vinden van de juiste energieleverancier. Om u extra voordeel te bieden, kunt u daarom bij ons profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen en kortingen. Deze acties vindt u niet op de site van de energieleveranciers zelf.


Vergelijk Oxxio energie


Groene stroom van Oxxio
Zoals bekend levert Oxxio enkel groene stroom. Deze stroom wekt Oxxio op uit duurzame energiebronnen, waarbij met afstand het grootste deel (>95%) wordt opgewekt met waterkracht. Het overige gedeelte wordt opgewekt uit windkracht.


Contactgegevens van Oxxio

Wilt u in contact komen met medewerkers van Oxxio zelf? Dan is dat uiteraard mogelijk. Op werkdagen is Oxxio bereikbaar op het telefoonnummer 0900 – 5566777. U betaalt hiervoor enkel de gebruikelijke belkosten en €0,55 per gesprek. Ook kunt u mailen met de klantenservice. Het e-mailadres dat hiervoor dient, is klantenservice@oxxio.nl. Er wordt voor het opnemen van contact geen onderscheid gemaakt tussen consumenten en ondernemers.