nuon

Over Nuon
Nuon is vandaag de dag in Nederland met ongeveer 4500 werknemers één van de grootste energieleveranciers. In Nederland heeft Nuon ongeveer twee miljoen klanten. Nuon levert meerdere energiegerelateerde producten: elektriciteit, warmte, stroom en gas. Het Zweedse energiebedrijf Vattenfall heeft Nuon in 2009 overgenomen.


Tarieven van Nuon
In onze energievergelijker vindt u te allen tijde de meest actuele tarieven die Nuon hanteert. Ook geeft onze energieleverancier aan of er kortingen of cadeaus van Nuon te verkrijgen zijn. Bij Nuon is het zo dat de tarieven elk jaar twee keer veranderen, namelijk in januari en in juli. Deze wisselingen van tarieven zijn voor u enkel merkbaar wanneer u in het bezit bent van een variabel energiecontract. Dit wil zeggen dat uw contract bij uw laatste energieleverancier eigenlijk al verlopen is, maar stilzwijgend verlengd is. Dit is in onze ogen niet ideaal. Wij zouden u namelijk aanraden om een zogenaamd actiecontract af te sluiten. Dit wil zeggen dat u een contract afsluit, waarbij u te maken heeft met lage, vastliggende tarieven tijdens uw contractperiode. In de meeste gevallen kunt u profiteren van (hoge) welkomstkortingen bij het afsluiten van dit type contract.


Aanbiedingen en kortingen
Aanbiedingen van Nuon kunt u gemakkelijk vinden bij ons. Wij willen het de klanten graag gemakkelijk maken door een handje te helpen bij het vinden van de juiste energieleverancier. Om u extra voordeel te bieden, kunt u daarom bij ons profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen en kortingen. Deze acties vindt u niet op de site van de energieleveranciers zelf.


Vergelijk Nuon energie


Welke soorten stroom levert Nuon?
Er zijn twee soorten stroom van Nuon verkrijgbaar, namelijk grijze en groene stroom. Op termijn wil Nuon enkel nog groene stroom aanbieden. Dit is alleen nog niet mogelijk vanwege de uitputting van duurzame middelen om deze energie op te wekken.


Contactgegevens van Nuon

Wilt u als particulier in contact komen met medewerkers van Nuon zelf? Dan is dat uiteraard mogelijk. Nuon is op werkdagen bereikbaar tussen 08:00 uur en 18:00 uur op het telefoonnummer 0900 – 0808. U betaalt hiervoor enkel de gebruikelijke belkosten. Op de site van Nuon zelf kunt u ook chatten met de klantenservice. Voor ondernemers geldt het telefoonnummer 020 – 8920255.