nlenergie

Over NLEnergieNLEnergie, voluit Nederlandse Energie Maatschappij, is sinds 2005 een geaccepteerde speler in de energiemarkt. Met lage prijzen en een uitmuntende klantenservice probeert NLEnergie een sterk concurrentievoordeel te pakken. Daarom wordt NLEnergie vooral sinds 2007 gezien als een echte prijsvechter. Dat de energie betaalbaar is, is van groot belang voor NLEnergie.


Tarieven van NLEnergie
Onze energievergelijker laat u de meest actuele energietarieven van NLEnergie zien. Het is aan te raden om een energiecontract af te sluiten met vaste tarieven, aangezien u dan het hele jaar door hetzelfde energietarief betaalt. Wanneer u een energiecontract met variabele tarieven afsluit, dan zult u twee keer in het jaar tariefwijzigingen merken. Deze tariefwijzigingen vinden in januari en in juli plaats. Ze kunnen in uw voordeel uitvallen, maar ook net zo goed in uw nadeel en dan bent u een stuk duurder uit. Neem daarom geen onnodig risico door voor een energiecontract met vaste tarieven te kiezen. Dan komt u zeker niet voor verrassingen te staan.


Aanbiedingen en kortingen
Aanbiedingen van NLEnergie kunt u gemakkelijk vinden bij ons. Wij willen het de klanten graag gemakkelijk maken door een handje te helpen bij het vinden van de juiste energieleverancier. Om u extra voordeel te bieden, kunt u daarom bij ons profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen en kortingen. Deze acties vindt u niet op de site van de energieleveranciers zelf.


Vergelijk energie van NLEnergie


Welke soorten stroom levert NLEnergie?
NLEnergie levert uitsluitend groene stroom. Ruim 90% hiervan wordt opgewekt uit waterkrachtcentrales en het overige deel komt voort uit windenergie. Beide opwekkingsprocessen worden vooral door buitenlandse producenten uitgevoerd. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij NLEnergie.


Contactgegevens van NLEnergie

Wilt u in contact komen met medewerkers van NLEnergie zelf? Dan is dat uiteraard mogelijk. U kunt op elke werkdag van 08:00 uur tot 18:00 uur naar het telefoonnummer 088 – 7307307 bellen. U betaalt hiervoor enkel de gebruikelijke belkosten. Op de social media kanalen zit overigens een webcareteam klaar om uw vragen of klachten te behandelen.