Energieleverancier
ENGIE

Hier vindt u informatie, reviews / ervaringen en klantbeoordelingen van ENGIE, zodat u een goede keuze kunt maken bij het kiezen van uw nieuwe energieleverancier.

Wilt u weten of u korting kunt ontvangen bij het sluiten van een energie contract bij ENGIE of wilt u uw huidige ENGIE energiecontract verlengen? Check hieronder de huidige energie deals van ENGIE.

Engie aanbieding

ENGIE Klantbeoordelingen

4.5/5

(op basis van reviews van ENGIE klanten)

Wil je andere energieleveranciers vergelijken met ENGIE?

Check dan onze energie vergelijker hieronder

Engie korting

Over Engie
Engie is een energieleverancier die in 2015 nog onder de naam GDF Suez energie leverde. Engie is een energiebedrijf dat altijd naar efficiëntie streeft: hoe kan er op energie bespaard worden en hoe kan dit structureel gemanaged worden door de gebruikers van energie? Naast dit stukje efficiëntie, streeft Engie ook naar duurzaamheid. De stroom van Engie is namelijk 100% groen.

Tarieven van Engie

In onze energievergelijker vindt u de meest actuele energietarieven die Engie voor u heeft. Net als vrijwel alle andere tarieven van andere energiebedrijven veranderen de energietarieven van Engie twee keer per jaar, namelijk in januari en in juli. Dit is alleen indien u een energiecontract met variabele energietarieven afsluit. U kunt bij Engie diverse contracten afsluiten, waarbij u de keuze heeft tussen energiecontracten met vaste tarieven en met variabele tarieven. Kijk vandaag nog via onze vergelijker welke contracten er op uw adres worden aangeboden.

Aanbiedingen en kortingen
Aanbiedingen van Engie kunt u gemakkelijk vinden bij ons. Wij willen het de klanten graag gemakkelijk maken door een handje te helpen bij het vinden van de juiste energieleverancier. Om u extra voordeel te bieden, kunt u daarom bij ons profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen en kortingen. Deze acties vindt u niet op de site van de energieleveranciers zelf.

Vergelijk energie van Engie

Groene stroom van Engie
De groene stroom van Engie komt uit diverse oorden. Engie geeft aan haar klanten de mogelijkheid om zelf te bepalen waar zij graag hun energie vandaan willen. Zo wordt zonne-energie in Nijmegen opgewekt, waterkracht in Frankrijk en windenergie in Eemshaven. Engie investeert steeds meer in de manieren waarop groene stroom kan worden opgewekt.

Contactgegevens van Engie
Wilt u in contact komen met medewerkers van Engie zelf? Dan is dat uiteraard mogelijk. U kunt Engie elke werkdag tussen 08:00 uur en 18:00 uur bereiken op het telefoonnummer 088 – 4446670. U betaalt hiervoor enkel de gebruikelijke belkosten. U heeft ook de mogelijkheid om uw vraag op de website zelf te stellen. Deze zal dan door een virtuele medewerker beantwoord worden. Er wordt overigens voor het opnemen van contact geen onderscheid gemaakt tussen consumenten en ondernemers.