Energieleverancier
energiedirect.nl

Hier vindt u informatie, reviews / ervaringen en klantbeoordelingen van energiedirect.nl, zodat u een goede keuze kunt maken bij het kiezen van uw nieuwe energieleverancier.

Wilt u weten of u korting kunt ontvangen bij het sluiten van een energie contract bij energiedirect.nl of wilt u uw huidige energiedirect.nl energiecontract verlengen? Check hieronder de huidige energie deals van energiedirect.nl.

Energiedirect.nl energiedeal

energiedirect.nl Klantbeoordelingen

4.5/5

(op basis van reviews van energiedirect.nl klanten)

Wil je andere energieleveranciers vergelijken met energiedirect.nl?

Check dan onze energie vergelijker hieronder

Energiedirect.nl energiedeal

Over Energiedirect.nl
Sinds 2002 zit Energiedirect.nl in de markt van energie. Inmiddels heeft het bedrijf een klantenbestand van ongeveer 700.000 klanten, die stroom of gas van het bedrijf wilden. Energiedirect.nl staat bekend als een prijsvechter. De energieleverancier levert zowel grijze energie als groene stroom en als klant is er altijd de mogelijkheid om de stroomsamenstelling bij Energiedirect.nl te veranderen indien dat gewenst is.


Tarieven van Energiedirect.nl

Onze energievergelijker laat u de meest actuele energietarieven van Energiedirect.nl zien. Het is aan te raden om een energiecontract af te sluiten met vaste tarieven, aangezien u dan het hele jaar door hetzelfde energietarief betaalt. Wanneer u een energiecontract met variabele tarieven afsluit, dan zult u twee keer in het jaar tariefwijzigingen merken. Deze tariefwijzigingen vinden in januari en in juli plaats. Ze kunnen in uw voordeel uitvallen, maar ook net zo goed in uw nadeel en dan bent u een stuk duurder uit. Neem daarom geen onnodig risico door voor een energiecontract met vaste tarieven te kiezen. Dan komt u zeker niet voor verrassingen te staan.


Aanbiedingen en kortingen
Aanbiedingen van Energiedirect.nl kunt u gemakkelijk vinden bij ons. Wij willen het de klanten graag gemakkelijk maken door een handje te helpen bij het vinden van de juiste energieleverancier. Om u extra voordeel te bieden, kunt u daarom bij ons profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen en kortingen. Deze acties vindt u niet op de site van de energieleveranciers zelf.


Vergelijk energie van Energiedirect.nl


Welke soorten stroom levert Energiedirect.nl?
Energiedirect.nl levert zowel grijze energie als groene stroom. De groene stroom die Energiedirect.nl levert, is niet in Nederland opgewekt; dat doen buitenlandse producten voor het bedrijf. Deze stroom wordt enkel opgewekt uit windenergie en waterkracht.


Contactgegevens van Energiedirect.nl

Wilt u in contact komen met medewerkers van Energiedirect.nl zelf? Dan is dat uiteraard mogelijk. U kunt op elke werkdag van 09:00 uur tot 17:00 uur naar het telefoonnummer 0900 – 3347328. Een gesprek kost €0,70 per minuut. Ook kunt u een contactformulier invullen op de website van Energiedirect.nl zelf. Tevens is het mogelijk om uw vraag via de social media van Energiedirect.nl te stellen.