Energieleverancier
Budget Energie

Hier vindt u informatie, reviews / ervaringen en klantbeoordelingen van Budget Energie, zodat u een goede keuze kunt maken bij het kiezen van uw nieuwe energieleverancier.

Wilt u weten of u korting kunt ontvangen bij het sluiten van een energie contract bij Budget Energie of wilt u uw huidige Budget Energie energiecontract verlengen? Check hieronder de huidige energie deals van Budget Energie.

Budget Energie energiedeal

Budget Energie Klantbeoordelingen

4.5/5

(op basis van reviews van Budget Energie klanten)

Wil je andere energieleveranciers vergelijken met Budget Energie?

Check dan onze energie vergelijker hieronder

Budget Energie energiedeal

Over Budget Energie

Budget Energie is één van de nieuwere spelers op de markt van energie. Sinds 2008 leveren zij uitsluitend groene energie op de Nederlandse markt. Zoals de naam al doet vermoeden, is Budget Energie een prijsvechter op deze markt, wat dus betekent dat er altijd goedkope energiedeals af te sluiten zijn bij deze energieleverancier. Budget Energie werkt met een hoge mate van efficiëntie, waardoor er veel op kosten bespaard kan worden binnen het bedrijf. Dat de energie betaalbaar is voor iedereen, is voor Budget Energie van zeer groot belang.


Tarieven van Budget Energie
Onze energievergelijker laat u de meest actuele energietarieven van Budget Energie zien. Het is aan te raden om een energiecontract af te sluiten met vaste tarieven, aangezien u dan het hele jaar door hetzelfde energietarief betaalt. Wanneer u een energiecontract met variabele tarieven afsluit, dan zult u twee keer in het jaar tariefwijzigingen merken. Deze tariefwijzigingen vinden in januari en in juli plaats. Ze kunnen in uw voordeel uitvallen, maar ook net zo goed in uw nadeel en dan bent u een stuk duurder uit. Neem daarom geen onnodig risico door voor een energiecontract met vaste tarieven te kiezen. Dan komt u zeker niet voor verrassingen te staan.


Aanbiedingen en kortingen
Aanbiedingen van Budget Energie kunt u gemakkelijk vinden bij ons. Wij willen het de klanten graag gemakkelijk maken door een handje te helpen bij het vinden van de juiste energieleverancier. Om u extra voordeel te bieden, kunt u daarom bij ons profiteren van aantrekkelijke aanbiedingen en kortingen. Deze acties vindt u niet op de site van de energieleveranciers zelf.


Vergelijk energie van Budget Energie


Welke soorten stroom levert Budget Energie?
Budget Energie levert enkel groene stroom op de Nederlandse markt. Ruim driekwart van deze groene stroom wordt opgewekt uit zonne-energie en het overige deel uit windenergie. Budget Energie probeert consumenten zoveel mogelijk te stimuleren om over te stappen op groene stroom en om bewust met stroom om te gaan.


Contactgegevens van Budget Energie

Wilt u in contact komen met medewerkers van Budget Energie zelf? Dan is dat uiteraard mogelijk. U kunt op elke werkdag van 08:30 uur tot 18:00 uur naar het telefoonnummer 020 – 2055555 bellen. U betaalt hiervoor enkel de gebruikelijke belkosten. Op de website van Budget Energie zelf vindt u ook een chatvenster waarin u contact met de klantenservice kunt opnemen. Om u nog een mogelijkheid tot contact te bieden, is er een contactformulier op de website te vinden waarin u uw vraag kunt stellen. Deze wordt binnen vijf werkdagen beantwoord.