Zoals u waarschijnlijk al heeft gemerkt, helpen wij u graag een handje om de beste en meest voordelige energieleverancier in uw stad of regio voor u te vinden. Wat wij nog meer doen, is het geven van een aantal tips waarmee u energie kunt besparen, waardoor uw portemonnee toch wat voller blijft. Wij hebben de volgende tips voor u:

Tip #1
Bij het kopen van huishoudelijke apparatuur wordt er vaak niet door mensen gekeken naar de mate van het energieverbruik van een apparaat. Wanneer men voor de aankoop kijkt naar welke apparaten zo weinig mogelijk energie verbruiken, dan zal een aankoop waardevoller zijn dan de aankoop van een apparaat dat veel energie zal verbruiken. Let dus voor de aankoop goed op het energielabel, want ondanks dat een bepaald apparaat qua aanschafprijs duurder uit kan vallen, zullen de uiteindelijke energiekosten aanzienlijk minder zijn.

Tip #2
Wanneer u gaat wassen, dan is het aan te raden om dit te doen op een lagere temperatuur dan dat u normaal doet. Warm water kost namelijk meer energie. De Eco-stand doet langer over een wasbeurt, maar verbruikt minder energie. Zo kunt u goed besparen op energie en dus ook op geld.

Tip #3
Ten slotte de tip aller tips. Mensen laten meestal hun apparaten nog even aanstaan nadat ze deze hebben gebruikt. Hoe hier flink op bespaard kan worden, is door de apparaten direct na gebruik uit te schakelen en in het geval van de koelkast de koelstand te verlagen. Dit voorkomt dat u onnodig energie verbruikt met dit energievretende apparaat. De producten in uw koelkast zullen niet vergaan indien u de koelstand op een normale en acceptabele temperatuur zet.

tips

Meer informatie
Wilt u nog meer tips over het besparen van- en op energie en dus ook op geld? Neem dan eens contact op met onze online helpdesk op www.gas-energievergelijken.nl. Onze medewerkers zijn deskundig en adviserend ingesteld, waardoor zij u goed kunnen helpen met van alles, bijvoorbeeld de keuze voor de beste leverancier in de stad of regio waarin u woonachtig bent. Ook via onze social media kanalen zijn wij bereikbaar voor vragen of klachten.