Gas-energievergelijken.nl is verantwoordelijk voor de totstandkoming van deze website. Deze disclaimer is van toepassing op het gebruik van de site en op de inhoud ervan. Door het gebruik van de site accepteert u de disclaimer.


Het is al jaren ons streven om consumenten en zakelijke gebruikers de mogelijkheid te bieden om energie en gas te vergelijken en  om aan de hand hiervan overeenkomsten met energieleveranciers af te sluiten. Dit doen we zo veel mogelijk naar ons beste vermogen, op basis van de persoonlijke situatie van de klant en de meest actuele beschikbare informatie omtrent energie- en gasaanbiedingen. Deze informatie is zeer zorgvuldig samengesteld. Echter, het is wel zo dat wij geen garanties kunnen geven over de juistheid van de geboden informatie en adviezen. Prijswijzigingen en bijvoorbeeld snelle ontwikkelingen kunnen ertoe leiden dat informatie verouderd, onvolledig of simpelweg niet correct is. Bovendien is het zo dat sommige prijs- en productgegevens onderhouden worden door derden. Acties van gebruikers op basis van onze informatie en adviezen komen dan ook voor eigen risico, rekening en verantwoordelijkheid.

Heeft u op onze website onjuiste informatie geconstateerd? Laat ons dit vooral weten via info@gas.energievergelijken.nl.

2016-12-06-3