Uw gasgebruik is iets dat u zeker niet uit het oog moet verliezen. Het is namelijk zo dat gas altijd door loopt, ook al maakt u er geen gebruik van. Weliswaar loopt de teller langzamer op dan wanneer u wel gebruik maakt van gas, maar aan het einde van het jaar kan dit wel onnodig hoge kosten met zich meebrengen. Dat is natuurlijk geldverspilling en dat kan anders.

Oplossingen
Om dit te kunnen voorkomen, dient u te gaan besparen op gas. Een eenvoudige manier om dit te doen, is om na het gebruik van gas meteen de gaskraan dicht te draaien. Zo weet u zeker dat de gasteller stopt en zo voorkomt u onnodig gasverbruik.

Er is ook nog een andere zeer effectieve oplossing. Door op www.gas-energievergelijker.nl op zoek te gaan naar de meest voordelige energieaanbieder in uw stad of regio, kunt u zien welke aanbieders u kunnen voorzien van een goed en een goedkoop pakket met stroom en gas. Wanneer u bij alle criteria van de vergelijker precies aangeeft wat u belangrijk vindt, dan zoeken wij uit welke aanbieder voor u het meest voordelig is. Wij nemen deze extra handelingen (en stroomkosten) graag voor onze rekening.

Lagere gasrekening
Een gemiddeld huishouden verbruikt jaarlijks ongeveer 1500 kubieke meter gas. Wanneer je uitgaat van een gasprijs van €0,66 per kubieke meter gas, dan betekent dat dat u aan het eind van het jaar een gasrekening van €990 zou krijgen. Deze rekening kunt u verlagen door te besparen op gas, aangezien dat nog steeds niet door iedereen gedaan wordt. Tevens draagt u met deze besparing op gas bij aan een beter klimaat. Dat is ook zo prettig voor uzelf en voor uw medemens.

gas-besparen

Meer informatie
Wilt u meer informatie of tips over het besparen van- en op gas? Neem dan eens contact op met onze online helpdesk op www.gas-energievergelijken.nl. Onze medewerkers zijn deskundig en adviserend ingesteld, waardoor zij u goed kunnen helpen met van alles, bijvoorbeeld de keuze voor de beste leverancier in de stad of regio waarin u woonachtig bent. Ook via onze social media kanalen zijn wij bereikbaar voor vragen of klachten.